top of page
DSC_0827.jpg

Coaching bij

verlies & rouw

"Het is van belang  dat wij de wezenlijke plaats van verlies in het leven van binnenuit begrijpen, zodat gemis tot inspiratie kan leiden en de zingevende dimensie van het bestaan zich kan openen"  (W. Veenbaas | phoenix opleidingen)

_DSC0300_cmyk.jpg

Wat is loslaten?
Afscheid nemen doen we meerdere keren in ons leven en betekent loslaten van iets wat bekend en vertrouwd is, wat veilig voelde. Loslaten kan een intens proces zijn. H
et voelt alsof niets meer hetzelfde zal zijn. Er komen veel emoties bij kijken zoals machteloosheid, verdriet, angst en boosheid. Al deze emoties horen erbij en mogen er zijn maar hoe ga je er goed mee om, zodat ze de nieuwe fase die aanbreekt niet in de weg zullen staan? Daar is moed voor nodig.

Waarom hulp zoeken?
Het is goed hierbij begeleidt te worden. En dit kan al voordat het echte moment van loslaten gaat komen. Hoe eerder je bewust bent van de gevoelens en emoties die er al zijn of kunnen komen, hoe meer je je bewust kunt worden van de kracht ervan. Ook positief gezien. Loslaten kan dan plaats gaan vinden vanuit liefde en niet meer vanuit angst.

 

Hoe kan ik je helpen?
Nadat we elkaar hebben ontmoet, spreken we af hoeveel gesprekken er zullen volgen. Ik werk altijd op maat dus op basis van de behoefte die er is en de tijd die jouw hulp vraagt. Dit aantal kan altijd aangepast worden naar gelang de voortgang.

Wat zijn de kosten?
Het eerste kennismakingsgesprek wordt niet berekend en is dus gratis

Tijdens het tweede gesprek gaan we samen aan de slag en dieper in op je hulpvraag. Hier komt ook een passende aanpak uit. Deze bijeenkomst duurt vaak twee tot drie uur.  De gesprekken die daarop volgen zijn vaak een uur.

Mijn uurtarief is Euro 85,00 (incl btw)

bottom of page