DSC_0827.jpg

Coaching bij

verlies & rouw

"Het is van belang  dat wij de wezenlijke plaats van verlies in het leven van binnenuit begrijpen, zodat gemis tot inspiratie kan leiden en de zingevende dimensie van het bestaan zich kan openen"  (W. Veenbaas | phoenix opleidingen)

_DSC0300_cmyk.jpg

Afscheid nemen doen we meerdere keren in ons leven en betekent loslaten van iets wat bekend en vertrouwd is, wat veilig voelde. Loslaten kan een intens proces zijn. Het voelt alsof niets meer hetzelfde zal zijn. Er komen veel emoties bij kijken zoals machteloosheid, verdriet, angst en boosheid. Al deze emoties horen erbij en mogen er zijn maar hoe ga je er goed mee om, zodat ze de nieuwe fase die aanbreekt niet in de weg zullen staan? Daar is moed voor nodig.

Het is goed hierbij begeleidt te worden. En dit kan al voordat het echte moment van loslaten gaat komen. Hoe eerder je bewust bent van de gevoelens en emoties die er al zijn of kunnen komen, hoe meer je je bewust kunt worden van de kracht ervan. Ook positief gezien. Loslaten kan dan plaats gaan vinden vanuit liefde en niet meer vanuit angst.

 

Ik help je daar graag mee. Ik ben bevoegd om begeleiding te geven tijdens de fases van loslaten en afscheid nemen. Daarnaast volg ik een opleiding als professioneel coach in “omgaan met verlies”. Hiermee kan ik nog meer verdieping aanbieden

Nadat we elkaar hebben ontmoet, spreken we af hoeveel gesprekken er zullen volgen. Dit aantal kan altijd aangepast worden naar gelang de voortgang.

Het eerste kennismakingsgesprek wordt niet berekend en is dus gratis

Voor het volgende gesprek reken ik drie uur. De gesprekken die daarop volgen zijn vaak een uur.

Mijn uurtarief is Euro 65,00 (incl btw)

Pieter Bedijnstraat 1

2202 VJ  Noordwijk

© 2020  Dagliefste...

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • YouTube