_DSC0053_edited.jpg
bijzonder vervoer.JPG

Afscheid vormgeving

"Het samen vormgeven van een bijzonder afscheid, op een locatie die bij je past, helpt bij het loslaten, en het verwerken van verdriet.

Als je kan laten zien en ervaren hoe een dierbare in het leven stond, markeert het afscheid het begin van een waardevolle herinnering die voortleeft"

DL uitvaart Scheveningen
_DSC0583.jpg

Hoe ik werk

Een andere uitvaart vraagt om het doorbereken van bestaande patronen. Dat vraagt om inspiratie en creativiteit.

 

Met Dagliefste kijk ik vooruit, werk open en transparant en help je op een persoonlijke en eerlijke wijze tijdens het proces van loslaten, en ook bij het vormgeven van de ideeën en het realiseren van wensen.

 

Een bijzonder afscheid is een optelsom van veel elementen. Door betrokken partners regelmatig bij elkaar te brengen en samen nieuwe mogelijkheden te verkennen, vind ik altijd weer ruimte om een afscheid echt bijzonder te maken.

"Het was of mama er zelf nog was en alles regiseerde... zo mooi. Het voelde

als haar feestje en had nog best veel langer mogen duren"  (R Hutter)

Samen komen we verder...

Weet jij wat je op jouw afscheid zou willen of juist echt niet?

 

Mijn streven is zoveel mogelijk wensen bespreekbaar maken en deze praktisch om te zetten in een uitvaart die volledig op jouw eigen wijze door Dagliefste wordt geregisseerd.

 

Zo zal jouw levensverhaal, jouw karakter, jouw zijn, voelbaar en zichtbaar zijn. Zodat jouw afscheid een bijzondere ontmoeting wordt en een dierbare herinnering voor je nabestaanden

"Papa hield van vrijheid ervaren, maar in volledige verbinding met geliefden. Waar kun je dat beter voelen dan op het strand."  (W&RJ)

" Papa wilde dat we buiten aan lange tafels zouden genieten van goede wijn en lekker eten". (Simon)                                  

                                                               

Locaties

Waar neem je afscheid? Op de begraafplaats, het crematorium of liever op een locatie die eer doet aan jouw leven, jouw zijn? Er is zoveel meer mogelijk dan je misschien denkt.

 

Zo heeft Dagliefste een exclusieve samenwerking met Staatsbosbeheer voor het organiseren van uitvaarten in de natuur.

Voor de volledige vormgeving en begeleiding van een afscheidsbijeenkomst of uitvaart reken ik een tarief van Euro 2250,00

 

Wanneer je eerst alleen over jouw wensen rondom een afscheid wil nadenken, dan kan dat tijdens een creatieve sessie "HalloLiefste". Hierbij worden wensen in beeld gebracht en laat ik mensen met elkaar in contact komen. Samen vormt dit een kader voor het eerste voorstel en de prijsopgave.

 

Wil je daarna niet verder. Dan vind ik dat geen probleem. Het plan bereken ik tegen een tarief van Euro 650,00 en geeft je dan alle informatie die nodig is om het zelf, of met een ander uit te voeren. Zo vrij denk en werk ik vanuit het gedachtegoed van Dagliefste...

Uiteraard wordt het plan niet berekend als je voor de volledige begeleiding van Dagliefste kiest.

Pieter Bedijnstraat 1

2202 VJ  Noordwijk

M. +31 (0) 6 575 78037

E.  info@dagliefste.nl

© 2020  Dagliefste...

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • YouTube