BOS & DUIN

'Omringd door 1000 bomen lijkt de tijd even stil te staan ...' 

 

In de duinen van Noordwijk hebben wij twee bijzondere locaties. Een midden in het bos waar genoeg ruimte is om met een tent een mooie beschutte plek te creëren voor een afscheid tussen de bomen. Onze open tenten bieden schaduw tijdens de zomermaanden en tijdens de koude en natte maanden, werken we met transparante tenten waardoor de verbinding met buiten blijft. We kleden de plek aan met toepasselijk meubilair en mooie bloemen. De andere locatie is de Boswachterij van Staatsbosbeheer, met een houtkachel en uitzicht op een oude boomgaard (geschikt voor maximaal 50 personen, uit te breiden naar buiten voor grotere aantallen).

 

Beiden plekken bieden een bijzondere verbinding met de natuur. Het is er stil, alleen de vogels en het ruisen van de takken vergezellen de sereniteit van deze plek. Herinneringen van lange wandelingen tijdens de zomeravonden of een regenachtige herfst komen zo letterlijk tot leven...

 

Extra mogelijkheden

 

In samenwerking met de boswachters van Staatsbosbeheer bieden wij de mogelijkheid om een wandeling door de duinen te maken. Deze wandeling kan zelfstandig maar ook onder begeleiding van een boswachter gemaakt worden. Tijdens de wandeling kan een herinneringsboom geplant worden of zelfs een houten bank met gedenkplaatje geplaatst worden. 

​Neem contact op voor de mogelijkheden en bekijk de bijzondere wensen pagina.

 

Monique van Reisen | info@dagliefste.nl | 0657578037 | Noordwijk aan Zee 

Monique van Reisen | info@dagliefste.nl | 0657578037 | Noordwijk aan Zee