top of page

Dagliefste Warner

Met heel veel verdriet maar ook dankbaarheid voor wat Warner voor ons heeft betekend, nemen wij na een lang ziekbed, op .... 2023 afscheid van hem

 

We doen dat graag op een persoonlijke en informele wijze met iedereen die voor Warner belangrijk is geweest in zijn leven.
 

Monique van Reisen van Dagliefste begeleidt ons met het vormgeven van het afscheid van Warner en helpt jullie graag als dat nodig is.

Verder kunnen jullie...ook contacten.

Fijn om van jullie te horen. Op deze pagina kun je je naam en adres achterlaten en aangeven of je bij het afscheid kan zijn of niet.

Dank alvast en graag tot ziens op....

 

Bruiloft Decoraties
Afscheid Warner
Afscheid Warner
Op maandag ..... om 14.00 uur nemen wij op informele wijze afscheid van Warner in de Duif, Prinsengracht 756 in Amsterdam. Wil je op deze pagina laten weten of je hier bij kunt zijn of niet en je adres achterlaten? Dan kunnen wij je een persoonlijk bericht toezenden. Hartelijk dank alvast
Wanneer
31 jul 13:30 – 16:00
Waar
Amsterdam,
Prinsengracht 756, 1017 LH Amsterdam, Nederland

Contact

Heb je vragen, of zou je willen weten wat Dagliefste voor jou kan betekenen rondom de thema's rouw, verlies en afscheid nemen op een wijze die bij jou past, neem dan gerust contact op met ons.

06 57578037

bottom of page