AFSCHEIDSFOTOGRAFIE EN -FILM

FOTOBOEK 

‚Äč

De beelden worden door ons verwerkt

in een mooi vormgegeven fotoboek met linnen kaft. Ook leveren we beelden digitaal aan, zodat er zelf mee gewerkt

kan worden. Bel of stuur een mail voor informatie over de prijs en de mogelijkheden.

 

                      CONTACT

MONIQUE VAN REISEN

 

Monique van Reisen: fotograaf en oprichtster van Dagliefste is altijd op zoek naar details in de natuur, in een verhaal en in de mens."Zo probeer ik met mijn camera bijzondere details te vangen. Want waar je snel “overheen stapt” is vaak zo de moeite van het belichten waard. Dit vindt je terug in mijn beelden die samen een verhaal vormen en hiermee een herinnering voor het leven. En dat is precies de missie van  Dagliefste... Bijzonderheden belichten uit een leven dat voorafging aan de dood. Door onze locaties en ook met fotografie, die we in de hele periode rondom het afscheid en de bijeenkomst kunnen uitvoeren. Zo ontstaat “Jouw verhaal in beeld” welke op een waardevolle wijze zal bijdragen aan de verwerking van het verlies en ook kracht biedt in het leven van geliefden die achterblijven."

MATHIJS DE LANGE

 

Mathijs de Lange is een videograaf en oprichter van Delano Videoproducties. Van jongs af aan hield hij zich al bezig met het maken van video’s en hij is dan ook altijd geïntrigeerd door beelden. Door zijn ervaring met het vastleggen van emoties op bewegend beeld weet hij menigeen te raken. Het is voor hem een uitdaging om diverse fragmenten samen te voegen tot een mooi, pakkend en aansprekend geheel. Mathijs heeft veel ervaring op het gebied van videografie. Als geen ander weet hij het afscheid op een kundige en professionele manier vast te leggen.

Mathijs; "Op die manier blijft het afscheid niet alleen als een herinnering bewaard maar ook in beeld. Door de combinatie van muziek en beeld blijft een video een bijzondere herinnering!"

HERINNERINGSBOEKJE

 

Een bijzonder afscheid en het leven wat hieraan vooraf ging verdienen een blijvende herinnering. Dagliefste verwerkt beelden en uitspraken uit het leven en van het afscheid in een herinneringsboekje.

 

De kosten zijn afhankelijk van het aantal. Neem voor meer informatie contact met ons op

              CONTACT

Monique van Reisen | info@dagliefste.nl | 0657578037 | Noordwijk aan Zee 

Monique van Reisen | info@dagliefste.nl | 0657578037 | Noordwijk aan Zee