Afscheid Angelique-2.jpg

Bereid je afscheid voor

 

Alles kan anders en op eigen wijze worden vormgegeven.

Jij hebt de regie, Dagliefste inspireert en organiseert.

Precies zoals jij het wil.

Voorbereiden, hoe doe je dat?


Wanneer je weet dat het einde van je leven in zicht is, voelt het starten met een afscheid vormgeven vaak heel definitief. Ook het bespreekbaar maken van wensen is niet altijd even makkelijk binnen een gezin of bij familie. 

Toch zorgt het praten over een afscheid en de dood vaak voor mooie gesprekken over het leven. En hier komen als vanzelf belangrijke onderwerpen en ook wensen rondom sterven en afscheid nemen uit naar voren. Als deze eenmaal bekend zijn, onstaat er rust. 

 

Het is fijn als dat gesprek gevoerd kan worden met de mensen van wie je houdt. Als je daar hulp bij nodig hebt dan kan ik daarbij helpen. Door een gesprek te beginnen en eventueel verder te begeleiden. Hiervoor kunnen we ook HalloLiefste inzetten.

 

 

HalloLiefste is een zeer uitgebreide verzameling gesprekskaarten waar onderwerpen op aangegeven staan die spelen rondom afscheid nemen en sterven. En die voor jou en je dierbaren belangrijk zijn om helder te krijgen. Zo vormt zich een heel persoonlijk palet van persoonlijke wensen die terug zullen komen op de dag van jouw afscheid. Ook onderwerpen als het regeleen van officiele documenten, een testament, het donorschap enz.. komen aan de orde. Zo worden belangrijke zaken niet over het hoofd gezien en kunnen deze nagekeken worden en samen in gang worden gezet.

 

En dan ontsaat er rust om in de dagen van het echte afscheid alle aandacht te kunnen hebben voor elkaar

 

 

 

 

HalloLiefste - familie gesprek

HalloLiefste - groepsgesprek

Soms is het ook fijn met anderen mensen buiten je omgeving te praten over ervaringen die zij hebben met de dood, (terminale) ziektes, euthanasie, afscheid nemen of eindigheid. Het kan jou en ook jouw naasten helpen bij het nadenken over eigen wensen en hoe die vormgegeven kunnen worden. Wij bieden de mogelijkheid om onder begeleiding in kleine groepjes (maximaal 6 mensen) het gesprek aan te gaan over de dood en de laatste levensfase van je leven. Deze bijeenkomsten houde we op een fijne plek, die ook door jou of jullie aangegeven worden. Voor meer informatie over deze bijeekomsten kun je contact opnemen met ons.

HalloLiefste kan onder begeleiding van mij maar ook zelfstandig gebruikt worden om een gesprek over afscheid nemen vorm te geven. 

Postadres:

Pieter Bedijnstraat 1

2202 VJ  Noordwijk

Praktijk adres

Bosweg 18

2202 NV  Noordwijk

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2018-2021  Dagliefste...

  • UItvaart in Katwijk

  • UItvaart in Leiden

  • UItvaart in Sassenheim

  • UItvaart in Haarlem

  • UItvaart in Lisse

  • UItvaart in Oegstgeest