Fotografie & Film.jpg

Fotografie

& film

Omdat door de tranen en de vaak veel te drukke stilte om je heen niet altijd alles zichtbaar is, zijn beelden na afloop van een afscheid van onschatbare waarde 

Malou011.jpg
Afscheid Angelique-19.jpg

 

Een periode van afscheid wordt vaak in een roes beleefd. Dat maakt het bijzonder waardevol om na afloop beelden te hebben van de mooie en dierbare momenten die een afscheid ook laat zien en voelen. Die arm van je dochter om je heen en die voorzichtige blik van een kleinkind. De tante die je nooit had verwacht en al die prachtige bloemen en kaarsen rondom de mand van mama… dat zijn beelden die het verdriet wat kunnen verzachten en je helpen bij het verwerken van de pijn die de leegte achterlaat.

Ik werk met een team van fijne en goede fotografen die net als ik professioneel afscheidsfotograaf zijn en op een bijna onzichtbare wijze mooie beelden maken rondom een afscheid en op de uitvaart zelf..

De tarieven:

Euro 295,00 voor het eerste uur
Euro 95,00 voor ieder extra uur

 

We leveren de reportage indien gewenst in een mooi vormgegeven fotoboek. Daarbij leveren we een USB met de gehele selectie beelden digitaal als highres bestand. Zo kunnen er altijd foto's los afgedrukt of gemaild worden. De prijs van het fotoboek is afhankelijk van de uitvoering en aantal pagina's.

Pakketprijs: 3 uur durende reportage inclusief een fotoboek (15 pag.) en de gehele reporatge op een USB: Euro 695,00

Pieter Bedijnstraat 1

2202 VJ  Noordwijk

© 2020  Dagliefste...

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • YouTube