top of page
Fotografie & Film.jpg

Fotografie

& film

Omdat door de tranen en de vaak veel te drukke stilte om je heen niet altijd alles zichtbaar is, zijn beelden na afloop van een afscheid van onschatbare waarde 

Malou011.jpg
Afscheid Angelique-19.jpg

 

Een periode van afscheid wordt vaak in een roes beleefd. Dat maakt het bijzonder waardevol om na afloop beelden te hebben van de mooie en dierbare momenten die een afscheid ook laat zien en voelen. Die arm van je dochter om je heen en die voorzichtige blik van een kleinkind. De tante die je nooit had verwacht en al die prachtige bloemen en kaarsen rondom de mand van mama… dat zijn beelden die het verdriet wat kunnen verzachten en je helpen bij het verwerken van de pijn die de leegte achterlaat.

Ik werk met een team van fijne en goede fotografen die net als ik professioneel afscheidsfotograaf zijn en op een bijna onzichtbare wijze mooie beelden maken rondom een afscheid en op de uitvaart zelf.  

De tarieven:

Euro 295,00 voor het eerste uur
Euro 95,00 voor ieder extra uur

 

We leveren de reportage indien gewenst in een mooi vormgegeven fotoboek. Daarbij leveren we een USB met de gehele selectie beelden digitaal als highres bestand. Zo kunnen er altijd foto's los afgedrukt of gemaild worden. De prijs van het fotoboek is afhankelijk van de uitvoering en aantal pagina's.

Pakketprijs: 3 uur durende reportage inclusief een fotoboek (15 pag.) en de gehele reportage op een USB: Euro 695,00

We maken graag een afspraak om persoonlijk kennis te maken. Zo kunnen wij zorgvuldig de planning van de dag en alle persoonlijke wensen rondom beeld doornemen.  

Collegafotograaf Arenda aan het woord 
Over de samenwerking met Monique | Dagliefste

 

Als afscheidsfotograaf heb ik al een aantal keren met veel plezier met Monique mogen werken. Monique maakt snel en makkelijk contact. Ze is een gepassioneerde vakvrouw: een uitvaartbegeleidster die het nét even anders aanpakt.

De uitspraak “Waar een wil is, is een weg” vind ik erg bij haar passen. Ze heeft het talent om te denken in mogelijkheden en met passende ideeen te komen.

Rondom het verdriet van een overlijden, het gemis en het overweldigende gevoel dat nabestaanden hebben, zorgt Monique voor rust en vertrouwen. Door haar aanpak gaat er een wereld open aan mogelijkheden. Met geduld en energie zet zij zich in. Wat daaruit ontstaat is prachtig: een passend en zeer persoonlijk afscheid.

Monique is open en oprecht, creatief en werkt vanuit haar hart.  Ze weet de leiding te nemen als het moet en gaat naar de achtergrond als dat kan. Ze communiceert vriendelijk en helder.

Alle factoren die van belang zijn voor mij als afscheidsfotograaf spreken we door. Als het nodig is bezoeken we vooraf de locatie(s) Zo ben ik als fotograaf goed voorbereid.

 

Ik ben door Monique al op meerdere bijzondere uitvaartlocaties geweest. Het persoonlijke karakter van het afscheid draagt bij aan het omgaan met het verlies. Dat zie je en dat voel je. Gelijk al. Ontzettend waardevol voor de nabestaanden.

De samenwerking met Monique is een samenwerking zoals ik die wens!

Arenda Oomen – www.fotografierondomafscheid.nl

bottom of page