top of page
_DSC0053_edited.jpg
bijzonder vervoer.JPG

Uitvaart-begeleiding

"Het samen vormgeven van een bijzonder afscheid, op een locatie die bij je past, helpt bij het omgaan met rouw en verdriet in de periode die volgt.

Als je kan laten zien en ervaren hoe een dierbare in het leven stond, markeert het afscheid het begin van een nieuwe fase van het leven met waardevolle herinneringen die voortleven" 

DL uitvaart Scheveningen
_DSC0583.jpg

Zo kan het ook...

Bij Dagliefste vinden we dat een uitvaart een weerspiegeling mag zijn van hoe iemand in het leven heeft gestaan. Dus volledig gebaseerd op de karakteristieken, gewoontes, vrijetijdsbesteding, verdiensten, verlangens en wensen uit het leven van die persoon.

 

Wij verzorgen een uitvaart op een heel eigen wijze, in een sfeer en op een plek die past bij het leven wat is geleefd. Ten opzichte van de meeste uitvaarten die we in het verleden hebben meegemaakt, noemt men dit snel een andere uitvaart. Maar eigenlijk is het precies wat bij jou past en dus helemaal niet anders. Dit vraagt om het doorbereken van bestaande patronen tijdens de uitvaartverzorging. Dat vraagt om inspiratie en creativiteit.

 

Werkwijze

 

Met Dagliefste kijken we vooruit. We werken open en transparant en helpen op een persoonlijke, creatieve, professionele en eerlijke wijze. Dit doen we tijdens de gehele periode van het proces van loslaten, bij het vormgeven van de ideeën, en het realiseren van wensen ten aanzien van de uitvaart.

 

Nieuwe manier van uitvaartverzorging

 

Een bijzonder afscheid is een optelsom van veel elementen. Door betrokken partners regelmatig bij elkaar te brengen en samen nieuwe mogelijkheden te verkennen, vinden we altijd weer ruimte om een afscheid echt bijzonder te maken.

Afscheid Angelique-9.jpg

Wanneer je weet dat je komt te overlijden, of je geliefde is plotseling overleden dan regelt Dagliefste alles.

Wij begeleiden de volledige uitvaartverzorging voorafgaand aan, of direct na een overlijden. En ook de vormgeving en volledige organisatie van de afscheidsbijeenkomst of uitvaart zelf.

Op basis van de wensen en ideeën maken we zo snel mogelijk een heldere begroting met ons tarief en de kosten van de benodigde diensten, de huur van locaties en in te kopen producten.

Kennismaken

Is er nog tijd voorafgaand aan een overlijden, en zou je nu in alle rust willen praten over wat er komt kijken bij een goed afscheid en het vormgeven van een uitvaart? Dan nodigen wij je graag uit voor een kop koffie, of komen we langs. Zo kom je op tijd te weten wat je nu al zelf kan vastleggen en regelen.

 

Ook bespreken we dan de talloze mogelijkheden die er zijn ten aanzien van het vormgeven van je uitvaart en maken we samen met jou een plan. Zo kun je, als het moment daar is. je afscheid volledig naar jouw wensen door ons laten uitvoeren, en zijn er geen vragen of onduidelijkheden meer voor jouw nabestaanden.

Het DagliefstePlan ontvang je als geprint en digitaal document en kan bewaard worden bij de overige belangrijke papieren.

 

Wij regelen alles...

"Het was of mama er zelf nog was en alles regiseerde... zo mooi. had nog best veel langer mogen duren"  (R Hutter)

bottom of page