top of page
Willem-1608.jpg

Uitvaart inNoordwijk

Afscheid nemen op bijzondere locaties

Met Dagliefste kun je afscheid nemen langs de vloedlijn. Een uitvaart in Noordwijk. Meer vebonden zijn met de zee en het strand kan bijna niet. Maar ook midden in de duinen, mett het geruis van de dennebomen en het gezang van vogels om je heen

Bekijk bijzondere uitvaartlocaties...
Dagliefste Duinuitvaart 0722.jpg

Wanneer je opgegroeid bent met zout op je huid, wil je niets liever dan veel op het strand en in de duinen zijn. Slenteren langs de vloedlijn, met je hond lange wandelingen maken misschien. Of heerlijk luieren in de zon. Is het dan ook niet prachtig als je je verjaardag, huwelijk en ook je uitvaart in Noordwijk kan organiseren. Gebeurtenissen in je leven die betekenis hebben. En laten zien wie je bent en waar je om geeft. 

Uitvaart in Noordwijk | Afscheid op het strand

Dagliefste maakt het mogelijk om bij fijne strandpaviljoens en ook echt op het strand van Noordwijk een uitvaart te organiseren. UItkijkend over de zee, en met het geluid van het ruisen van de golven op de achtergrond. De sfeer is ontspannen en overal en in alles is jouw zijn voelbaar.

Want jij kwam graag op het strand en dat is precies waar jij ook kan zijn nu er afscheid genomen wordt. Want jij bent er gewoon bij. In een mooie kist of mand en omgeven door kaarslicht. Echt op het zand van het strand of binnen in een mooie ruimte waar vol uitzicht is op de zee.

Uitvaart in Noordwijk | Afscheid in de duinen 
Ook in de duinen van Noordwijk heeft Dagliefste een hele bijzondere locatie waar we met en tent of tarp een prachtige intieme plek kunnen creeren om een uitvaart vorm te geven. Een mooiere plek is bijna niet te bedenken. Zo midden in de natuur. Zo vebonden op een plek waar jij je mooiste momenten hebt gekend. De dynamiek die dat geeft onder de gasten die aanwezig zijn is gigantisch. De stilte van de duinen maar ook de geluiden ervan, samen met de verhalen over jou, maken het afscheid in de natuur heel bijzonder.

Uitvaart in Noordwijk | andere mooie plekken

Noordwijk kent zoveel mooie plekken om een afscheid vorm te geven. Uitgangspunt bij Dagliefste is altijd de band die je hebt met de plek. Voel je je daar thuis? Want juist op zo'n plek herkennen jouw dierbaren je volledig. En ben je in alles aanwezig op de dag dat zij definitief afscheid gaan nemen van je.

Noordwijk heeft een verscholen wijngaart waar we in een klein gezeldschap samen kunnen komen. Maar ook de bollenkas of de kruidenschuur. Of misschien wel bij jou thuis of een andere plek in Noordwijk die je heel dierbaar is. 

Voor Dagliefste is niets te gek en we zullen er alles aan doen om die bijzondere plek voor een uitvaart in Noordwijk mogelijk te maken. We helpen je graag met het vormgeven van een afscheid die helemaal bij jou past. 

Dagliefste heeft mede door een unieke samenwerking en exclusieve samenwerking met Staatsbosbeheer en de Gemeente Noordwijk, de juiste jaar-rond vergunningen om op bijzondere locaties een uitvaart in Noordwijk mogelijk te maken.

bottom of page