top of page
DSC_2600_edited.jpg

Je eigen urn maken

Waardevolle herinneringen maken...

Maak voor jouzelf of voor je geliefde een hele mooie persoonlijke urn met natuurlijke materialen. Een aktiviteit die je   bewust maakt van bijzondere verhalen en gebeurtenissen uit een  leven  

DSC_2607.JPG
DSC_2639.JPG

Het is een bijzondere activiteit, om alleen of met je geliefde, een familielid of goeie vriend of vriendin een eigen urn te gaan maken of die van een overleden geliefde. Maar als je over de drempel stapt bij de Studio van Brecht, dan waan je jezelf in een hele fijne creatieve sfeer. en wil je meteen aan de slag. Brecht maakt urnen en versiert deze met allerlei natuurlijke materialen zoals mooie resten van planten en bloemen, haar, schelpen en gemalen koffie. Deze materialen laten een prachtig kleurenpalet achter op de urn, nadat deze is gebakken. Zo wordt een leven op kleurrijke wijze weerspiegelt in een eigen urn...

Wat kun je verwachten

Je eigen urn maken kun je doen door je via Dagliefste  aan te melden voor een dagdeel of avond. Dit kun je alleen doen, of met de mensen die je er graag bij hebt. Je zult uitgenodigd worden door Brecht van Pleisterplaats. Zij stuurt je documentatie op over de materialen die zelf mee kunt nemen. En beschrijft daarin ook hoe het proces zal verlopen.

Onder het genot van koffie of thee of misschien wel een lekker glas wijn ga je zelf je eigen urn maken en versieren. Dit is licht werk en je wordt door Brecht geholpen waar nodig. Het versieren en omwikkelen van de urn met de diverse materialen neemt ongeveer twee uur in beslag. Hierna zal het bakproces starten en kan er natuurlijk nagepraat worden.

Mocht je dit samenzijn willen uitbreiden, dan kan er  bijvoorbeeld voorafgaand of na afloop van je eigen urn maken een lunch, een lekker taartje of een borrelhapje door ons verzorgd worden.

Het bakproces neemt een paar dagen in beslag. De urn is daarna klaar om opgehaald of naar je toe gebracht te worden. Dit kan met Brecht of Dagliefste afgesproken worden.

bottom of page