top of page
zee.jpg

Helende ademsessies

een directe en natuurlijke zelfhelingstool

Een ademsessie is vitaliserend en levert je een oprechte energieboost op doordat je een uur lang je lichaam en vitale organen van veel zuurstof hebt voorzien. 

Het is de meest helende methode die ik kan aanbevelen, vooral ook als onderdeel van een coachingsproces rondom verlies en rouw

2 (2).jpg

Ik ben heel blij om deze bijzondere wijze van begeleiding bij verlies en rouw en de pijn en onmacht die je hierbij voelt te kunnen aanbieden met ademsessies. Een ademsessie is een krachtige en helende manier om jezelf te bevrijden van stress en lichamelijke en emotionele blokkades zodat je weer bij jezelf kunt komen, simpelweg door je eigen adem!

In een ademsessie begeleid ik je om je natuurlijke ademhalingspatroon, een open, verbonden en volledige ademhaling zoals je die als baby had (puur en vol vertrouwen), weer op te pakken.

Door verbonden te ademen breng je dit oorspronkelijke ademritme weer terug en kunnen weggestopte emoties alsnog worden doorleefd en toegelaten, vanuit acceptatie. Dit levert direct een gevoel van innerlijke rust op.

Een ademsessie bestaat uit drie fases op fysiek niveau, mentaal en emotioneel niveau, en spiritueel of geestelijk niveau. Een sessie duurt ongeveer 1.5 tot 2 uur en kan bij mij in de praktijk gevolgd worden.  

Een sessie kost Euro 75,00

Drie sessies kosten Euro 250,00

Vijf sessies kosten Euro 350,00

Naar gelang de behoefte kunnen we een schema maken. Drie tot vijf sessies zijn gebruikelijk en fijn om af te spreken. Zo geef je alle opgeslagen emoties de gelegenheid om aangeraakt, gezien en losgelaten te worden.

Vraag gerust meer informatie aan of maak meteen een afspraak

bottom of page