Bijzondere Afscheid Locaties

_DSC0053_edited.jpg
Afscheid Angelique-12.jpg

Afscheid locaties

"Iedereen heeft wel een plek waar je graag bent om herinneringen op te halen. Dat kan in de natuur zijn of misschien gewoon lekker bij jou thuis.

Hoe fijn is het dan als dat de plek is waar jouw dierbaren afscheid van je kunnen nemen. Helemaal op jouw wijze en in een omgeving die bij jou past..."

Muziek Moodboard.jpg
IMG_1904.jpg

We proberen in het leven altijd plekken op te zoeken waar we blij van worden. Als we op zoek zijn naar een ideale woning, een vakantieplek of een plek waar je ieder weekend lange wandelingen maakt met je geliefde of met de hond. Waarom zoeken we die fijne plek dan ook niet op om een afscheid vorm te geven?  In een omgeving die bij je past. 

Ik ben van mening dat de beleving van een afscheid zoveel mooier en zachter is als je op een plek mag zijn waar diegene van wie we afscheid nemen zich thuis voelde. 

​Dagliefste heeft mooie locaties om te gebruiken. Zie hiervoor ons aanbod van bijzondere locaties op deze website. Ook kan ik een locatie die jij aanwijst bezoeken om te beoordelen of deze geschikt is om met de aanwezigheid van een kist of mand en de hoeveelheid gasten te gebruiken. Ik doe er alles aan om de wensen hierin mogelijk te maken.

Pieter Bedijnstraat 1

2202 VJ  Noordwijk

M. +31 (0) 6 575 78037

E.  info@dagliefste.nl

© 2020  Dagliefste...

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • YouTube