top of page

Bijzondere Afscheid Locaties

_DSC0053_edited.jpg
Afscheid Angelique-12.jpg

Bijzondere locaties

"Je hebt allemaal wel een plek waar je graag bent om herinneringen op te halen. Dat kan in de natuur zijn of misschien gewoon lekker bij jou thuis.

Hoe fijn is het als je juist op die plek je uitvaart kan organseren. Dagliefste regelt dit voor je

Muziek Moodboard.jpg
IMG_1904.jpg

We proberen in het leven altijd plekken op te zoeken waar we blij van worden. Als we op zoek zijn naar een ideale woning, een vakantieplek of een plek waar je ieder weekend lange wandelingen maakt met je geliefde of met de hond. Waarom zoeken we die fijne plek dan ook niet op om een afscheid vorm te geven?  In een omgeving die bij je past. 

Een afscheid wordt op zo'n andere wijze beleefd, zoveel mooier en zachter, als je op een locatie mag zijn waar herinneringen gevoed worden. Door de beleving die voelbaar zal zijn op een plek die het leven symboliseert van diegene waar afscheid van genomen wordt...

​Dagliefste heeft deze mooie locaties  Zie hiervoor ons aanbod van bijzondere locaties. Ook kunnen we een locatie die jij aanwijst bezoeken. Ik doe er alles aan om de wensen hierin mogelijk te maken.

Daglieftste werkt o.a. samen met Staatsbosbeheer en bezit daardoor ook de juiste vergunningen om een afscheid midden in de natuur te organiseren. Op de site van Staatsbosbeheer is daar over te lezen maar neem gerust contact op met mij op voor meer informatie over deze unieke samenwerking.

 

BEN JIJ IN HET BEZIT VAN EEN MOOIE LOCATIE?

 

En zou je die open willen stellen voor Dagliefste om een waardevol, intiem en eigetijdse afscheidsbijeenkomst te mogen vormgeven? Dan zouden we dolgraag met je samen willen werken. En hoor ik graag of we een afspraak met je mogen maken 

bottom of page