top of page
_DSC0583.jpg

Afscheid nemen als het anders MOET

Afscheid nemen in deze Corona tijd

Laat deze tijd en de huidige maatregelen geen belemmering zijn om wensen uit te spreken. 

In deze Coronatijd gelden strenge maatregelen die ook het organiseren van een uitvaart beïnvloeden. Het wel of niet afscheid kunnen nemen van je geliefde en het samenkomen tijdens de uitvaart met een maximaal aantal mensen vraagt om discipline maar ook om creativiteit. Mijn ambitie en grote wens met Dagliefste is om mensen te helpen met de mogelijkheden die er nog wel zijn om een afscheid op een geheel eigen wijze vorm te geven. En er ondanks alle beperkingen en het gemis van de aanwezigheid van een grote groep familie en vrienden, toch een bijzonder moment van verbinding van te maken. 

En na de Corona tijd, als we weer een uitvaart mogen organiseren met meer mensen, adviseren we oprecht om toch nog een herinneringsbijeenkomst  te organiseren. Ook al heeft de crematie of begraving al plaatsgevonden. Dit begeleid ik ook met Dagliefste. Op een bijzondere locatie waar alle mooie herinneringen bij elkaar kunnen komen.

 

En mocht er behoefte zijn om geholpen te worden met dat gevoel van onmacht en te grote verdriet wat er is, nu een afscheid zo onvolledig voelt door alle genomen maatregelen? Dan kan ik je coachen met het omgaan van het verdriet. Samen creëren we een veilige en gezonde ruimte om het verdriet toe te laten en op een goede manier weer verder te kunnen...

Lees verder voor de mogelijkheden en kosten.

Begeleiding bij het afscheid nemen...

Vanaf het moment dat het overlijden van jezelf of een familielid onontkoombaar is, kun je me bellen. Samen praten we op een veilige wijze over de mogelijkheden die er zijn om goed los te gaan laten en een afscheid te organiseren die bij je past. De wensen die er zijn onderzoeken we op de haalbaarheid  ervan in deze tijd. Met een groot netwerk aan professionele mensen die werken met passie en vanuit hun hart, kan en wil ik toch een uitvaart mogelijk maken die het leven weerspiegelt van diegene die losgelaten moet worden. En ruimte biedt voor verbinding, ook met de 1.5 meter afstand. Mijn tarief voor de vormgeving en begeleiding van een afscheid is tot 1 juli a.s. Euro 1250,00

_DSC3026.jpg
IMG_0640.jpg
Een andere invulling van het afscheid

Er is, ook nu, nog veel mogelijk als het gaat om afscheid nemen. Maar er is nog meer creativiteit nodig om toch een persoonlijke sfeer aan een uitvaart te geven. Laat deze tijd en de huidige maatregelen geen belemmering zijn om wensen uit te spreken. 

 

Ik kom graag in contact, op afstand of als het kan persoonlijk, om met een klein gezelschap op eigen-wijze invulling te geven aan een bijzonder afscheid. Als ik de uitvaart volledig verzorg zit deze vormgeving in mijn totaal prijs.

Voor het uitwerken van alleen het creatieve plan reken ik tot 1 juli a.s. Euro 500,00 en kan een uitvaartleider naar keuze de overige zaken behartigen.

Malou053.jpg
Fotografie & Film tijdens het afscheid

Juist nu er in een klein gezelschap afscheid genomen wordt, is het fijn en heel waardevol om na een uitvaart beelden te kunnen delen met hen die er niet bij mochten zijn. Zo kan er tijdens het afscheid een film gemaakt worden, maar ook stille beelden vertellen veel en zijn mooi en zo waardevol om later te kunnen blijven bekijken.

 

We werken altijd met veel respect en op gepaste afstand.

Voor een reportage die ongeveer twee uur duurt reken ik tot 1 juli Euro 295,00. We kunnen een mooi herinneringsboek maken met de beelden. De fotografie en het boek samen kosten Euro 495,00

Bijzondere Locaties ...

Een bijeenkomst in de natuur, met mooi weer, behoort nog steeds tot de mogelijkheden bij Dagliefste. Ook met een beperkt aantal mensen en de juiste afstand, zal het strand of de bossen een onvergetelijke sfeer geven. Op de begraafplaats kunnen we ook op een mooie open buitenplek afscheid nemen met zachte muziek en mooie woorden om daarna in alle rust te begraven...En dan zijn er nog mijn locaties tussen de bollenvelden en de wijnranken. Ook daar kunnen we met een klein gezelschap proosten op het leven wat is geleefd.

Per locatie heb ik op aanvraag prijsinformatie beschikbaar.

Neem gerust contact met me op hierover. Ook als je uitvaartbegeleider bent en gebruik wilt maken van mijn locaties

_DSC0413.JPG
Een herinneringsbijeenkomst na Corona

Als de maatregelen rondom de Corona verzachten en we weer met grotere aantallen mensen bij elkaar mogen komen, dan raad ik als Dagliefste met heel mijn hart aan om alsnog met vrienden en familie samen te komen. De dierbare mensen die er niet mochten zijn toen de uitvaart echt plaatsvond. Maar er wel waren om op afstand troost te bieden. Ook al is het misschien weken of maanden later.

 

Een bijeenkomst waarbij je geliefde opnieuw kan worden herinnerend en geëerd, op een plek waar hij of zij zo graag was zal diepe betekenis achterlaten. En een absolute belangrijke bijdrage leveren bij het verwerken van pijn en verdriet.

 

Ik bied met Dagliefste graag mijn hulp aan om deze bijeenkomst samen met de betrokkenen vorm te geven. Ik reken hier een bedrag van Euro1500,00 voor.

_DSC0059.jpg
DL uitvaart Scheveningen
Coaching & Mediation bij rouw en verlies...

"Heelheid voert ons langs het gebrokene. Rouw is een gegeven. Want in de geboorte van contact wordt ook de geboorte van afscheid geroepen en beide aspecten vragen om aandacht". (woorden uit "met mijn ziel onder mijn arm") 

Met de ervaring die ik heb op het gebied van verlies, en de kennis die ik opdoe met de post-HBO opleiding "omgaan met verlies" bij het opleidingsinstituut Land van Rouw, kan ik op een dieper niveau helpen bij de begeleiding van rouw die door verschillende wijzes van verlies is ontstaan. Vaak kunnen we in enkele gesprekken al mooie stappen zetten om rouw door verlies op een gezonde wijze aan te gaan.

 

Door de Corona maatregelen zien we vele type verlies ontstaan. Het is belangrijk daar de juiste aandacht aan te geven. Ik werk op particuliere basis en mijn tarief is Euro 60,50 p/uur. Het kennismakingsgesprek wordt niet in rekening gebracht.

Contactformulier

Bedankt! Bericht verzonden.

Of bel meteen voor meer informatie of een afspraak:
M. +31 (0) 6 5757 8037
bottom of page