Kudde schapen

Dagliefste op Locatie

Afscheid nemen op bijzondere locaties

Dagliefste maakt het mogelijk om op bijzondere locaties een uitvaart te organiseren. Binnen of buiten, langs de vloedlijn en ook midden in de duinen, mett het geruis van de dennebomen en het gezang van vogels om je heen. Een uitvaartlocatie waar jij je thuisvoelt.

Bekijk bijzondere uitvaartlocaties...
Buiten zitten

Is het niet mooi als je net als je verjaardag, je huwelijk nu ook je uitvaart op een bijzondere locatie kan organiseren. Een afscheid is ten slotte ook een gebeurtenis in je leven die betekenis heeft En juist ook een moment om te laten zien wie je bent en waar je om geeft. Dat kan het beste op een plek waar jij je thuis voelt. En dat is precies wat Dagliefste verzorgt. Bijzondere uitvaartlocaties in Noordwijk, Leiden, Oegstgeest, Wassenaar, Sassenheim, Voorhout, Lisse, Bloemendaal en ook buiten de bollenstreek

​ 

Voor Dagliefste is niets te gek en we zullen er alles aan doen om die bijzondere plek voor een uitvaartjouw omgeving mogelijk te maken. We helpen je graag met het vormgeven van een afscheid die helemaal bij jou past. 

Dagliefste heeft mede door een unieke samenwerking en exclusieve samenwerking met Staatsbosbeheer en de Gemeente Noordwijk, de juiste jaar-rond vergunningen om op bijzondere locaties een uitvaart in Noordwijk op het strand en in de duinen mogelijk te maken.