top of page
Theo100.jpg

Een plaats vol mooie karakteristieke locaties

Uitvaart in Wassenaar

De bossen, weilanden, het strand, ateliers, een oude kerk en mooie privetuinen komen hier allemaal samen. Dagliefste vindt voor iedere sfeer een prachtige plek om een afscheid te organiseren. 

Bekijk bijzondere uitvaartlocaties...
AfscheidPeterBeuk16-12-2020060.jpg

Wassenaar kent zoveel mooie plekken waar een afscheid op een hele persoonlijke wijze vorm gegeven kan worden. Het belangrijkse waar Dagliefste naar streeft is dat je je helemaal thuis voelt op die plek en er alle tijd en ruimte is om samen met de overledene erbij op een hele eigen wijze afscheid te nemen.

Uitvaart in Wassenaar | Bij jou thuis

Wanneer je huis of tuin het toelaten is het prachtig om in een eigen omgeving je uitvaart in Wassenaar vorm te geven. Met een intiem gezeldschap, of als het kan, met meer mensen kunnen we eten, drinken, en luisteren naar muziek en mooie verhalen. Omdat alles jouw leven ademt, is de verbinding er direct en zal iedereen zich vrij voelen om herinneringen te ervaren en te delen. Dagliefste neemt alle zorg uit handen en begeleid jouw familie en gasten en regelt de aankleding, catering en de techniek. 

Uitvaart in Wassenaar | In een atelier 
Op een verscholen plekje aan de rand van Wassenaar staat een prachtige boerderij met een atelier en hele fijne tuin waar we een bijzonder afscheid kunnen organisreren. Als je een uitvaart in Wassenaar op een unieke en creatieve plek wilt vieren, is dit een prachtige locatie. Naast de rust die de plek uitstraalt is er heel veel mogelijk en ook aanwezig. Dagliefste zorgt voor een persoonlijke aankleidng zal met de eigenaren van deze locatie de catering en techniek regelen. 

Uitvaart in Wassenaar | andere mooie plekken

Zo zijn er nog meer mooie plekken om een uitvaart in Wassenaar vorm te geven. Uitgangspunt bij Dagliefste is altijd de band die je hebt met de plek. Voel je je daar thuis? Want juist op zo'n plek herkennen jouw dierbaren je volledig. En ben je in alles aanwezig op de dag dat zij jou echt meten gaan loslaten

Voor Dagliefste is niets te gek en we zullen er alles aan doen om die bijzondere plek voor een uitvaart in Wassenaar mogelijk te maken. We helpen je graag met het vormgeven van een afscheid die helemaal bij jou past. 

Dagliefste heeft al een heel aantal keren families uit Wassenaar mogen begeleiden en voor hen ook de uitvaart in Wassenaar mogen organiseren. Mocht je een referentie willen ontvangen dan breng ik je graag in contact met een van mijn families uit Wassenaar.

bottom of page