top of page
Adry.jpg

Adry | Een online zorgplatform van deze tijd

Adry, een zorgplatvorm operend vanuit Noordwijk, is vernoemd naar de zeer ondernemende en actieve oma van oprichter en eigenaar Bastiaan Breukhoven.

Bij Adry heb je zelf de regie in eigen handen. Je kiest je zorgverlener zelf op basis van profiel, expertise en beschikbaarheid. Daarvoor heeft Adry een zeer uitgebreid boekingssysteem ontwikkeld. Binnen enkele klikken is de gewenste zorg geregeld. Zonder tussenkomst van allerlei partijen die het proces vaak onnodig vetragen.

Adry verleent professionele zorg aan huis wanneer er door ziekte of een beperking niet langer op eigen kracht de dag doorgekomen kan worden. Van complexe zorgsituaties tot dagelijks gezeldschap. Zij zijn er voor mensen die het moeilijk vinden om alleen te zijn of geen hulp hebben van familie of virenden

Adry en Dagliefste werken samen als het gaat om een goede zorg in een laatste fase van een leven. We staan samen voor een volledige zorg aan, en begeleiding van alle betrokkene die volledig past bij de wensen die er zijn en de wijze waarop er wordt geleefd. Zodat een laatste fase vol vetrouwen en in alle rust beleefd kan worden.

bottom of page