top of page

wo 31 jan

|

Vrijstaat Nederzandt, Noordwijk

Afscheid Pim Verra

Op een unieke locatie aan het strand, waar Pim zo graag kwam, nemen wij nu afscheid van hem. Graag doen wij dat met de mensen die belangrijk waren in zijn leven. Op deze pagina vind je meer informatie over het afscheid en kun je aangeven of je erbij bent of niet d.m.v. de registratie-button

Registratie is afgesloten
Dank voor je reactie
Afscheid Pim Verra
Afscheid Pim Verra

Tijd en locatie

31 jan 2024, 13:30 – 17:30

Vrijstaat Nederzandt, Noordwijk, Langevelderslag 52-54, 2204 AH Noordwijk, Nederland

Over het evenement

In verband met de bijzondere locatie en de beperkte ruimte, vernemen wij graag op tijd of je woendag 31 januari wel of niet aanwezig kunt zijn. En of je alleen of samen met iemand komt. Dat kan middels de registratieknop die je bovenaan deze pagina vindt.   

Wanneer je niet aanwezig kunt zijn, is de ceremonie ook te volgen via de volgende link: Livestream Pim Verra

Indien je ervoor kiest om de ceremonie te volgen via de livestream, zou je dit dan willen melden via een rechtstreekse email naar: info@dagliefste.nl o.v.v. livestream afscheid Pim Verra

Als je er woensdag 31 januari bij bent, kan de auto op de grote parkeerplaats van de Langervelderslag geparkeerd worden. Let op, je dient wel een dagticket (ad euro 5,00) te kopen via de parkeerautomaat op de parkeerplaats. 

De entree voor onze gasten is in het rechter achter-paviljoen van Nederzandt. Er loopt een houten pad over het terras naar toe. Daar word je ontvangen met een kop koffie of chocomelk en kun je je bloem in een grote vaas steken en je jas in de garderobe ophangen. Ook kun je je eventuele herinnering op papier achterlaten in de daar aanwezige gitaarkoffer van Pim. 

Om 14.00 uur start de ceremonie, dus fijn als je op tijd aanwezig bent. In de eerste zaal naast de serre zijn gereserveerde plaatsen voor aanwezigen die hier vooraf door de familie over geïnformeerd zijn. In de middenzaal is er voldoende plek voor de overige gasten. 

Voor meer informatie of vragen kunt je contact opnemen met Dagliefste die het afscheid begeleidt en samen met ons heeft vormgegeven. De contactgegevens van Dagliefste vind je onderaan deze pagina.

Fijn als je erbij kunt zijn.

Ludy, Sanne en Marieke

Deel dit evenement

bottom of page