Arenda.png

Arenda Oomen als afscheidsfotograaf

Arenda is een zeer professionele fotograaf met oog voor waardevoole details. Ze werkt uiterst discreet en zorgvuldig en maakt prachtige beelden waarvan zij, in overleg met de opdrachtgever, ook een heel mooi fotoboek samenstelt.

 

Voorafgaand aan de dag van het afscheid stel ik, Aranda altijd voor aan de betrokken mensen. Zodat zij bekend raakt met de wensen en de mensen waar het om gaat. Op de dag zelf is zij in stilte aanwezig en zal zij haast onzichtbaar fotograferen.

 

Ik ben erg blij met de samenwerking met Arenda. We voelen elkaar goed aan. Met mijn achtergrond als fotograaf durf ik bij Arenda met een gerust hart mijn altijd aanwezige passie voor het maken van beelden los te laten.

Arenda over de samenwerking met Dagliefste

Als afscheidsfotograaf heb  een aantal keren met veel plezier met Monique mogen werken. Monique maakt snel en makkelijk contact. Ze is een gepassioneerde vakvrouw: een uitvaartbegeleidster die het nét even anders aanpakt.

De uitspraak “Waar een wil is, is een weg” vind ik erg bij haar passen. Ze heeft het talent om te denken in mogelijkheden en met passende ideeen te komen. Rondom het verdriet van een overlijden, het gemis en het overweldigende gevoel dat nabestaanden hebben, zorgt Monique voor rust en vertrouwen. Door haar aanpak gaat er een wereld open aan mogelijkheden. Met geduld en energie zet zij zich in. Wat daaruit ontstaat is prachtig: een passend en zeer persoonlijk afscheid.

Monique is open en oprecht, creatief en werkt vanuit haar hart.  Ze weet de leiding te nemen als het moet en gaat naar de achtergrond als dat kan. Ze communiceert vriendelijk en helder. Alle factoren die van belang zijn voor mij als afscheidsfotograaf spreken we door. Als het nodig is bezoeken we vooraf de locatie(s) Zo ben ik als fotograaf goed voorbereid.

 

Ik ben door Monique al op meerdere bijzondere uitvaartlocaties geweest. Het persoonlijke karakter van het afscheid draagt bij aan het omgaan met het verlies. Dat zie je en dat voel je. Gelijk al. Ontzettend waardevol voor de nabestaanden. De samenwerking met Monique is een samenwerking zoals ik die wens!

Arenda Oomen – www.fotografierondomafscheid.nl