_DSC1585.jpg

Halloliefste

“stap voor stap samen over afscheid praten”


Praten over doodgaan en wat daar allemaal bij komt kijken is niet makkelijk. Gek genoeg denken we er allemaal wel eens aan. Als we bijvoorbeeld een mooi liedje op de radio horen die je helemaal vindt passen bij je eigen afscheid. En misschien weet je al of je begraven wilt worden of juist gecremeerd. Maar verder komen we vaak niet.

 

Als je weet dat het onderwerp onvermijdelijk aan de orde gaat komen, is het fijn om daar op een hele toegankelijke manier mee geholpen te worden.

 

Met Dagliefste heb ik het kaartspel “HalloLiefste” ontwikkeld waarmee je jezelf en de mensen die om je heen staan op een laagdrempelige wijze kan uitnodigen om open over doodgaan en het afscheid te praten. In eenvoudige stappen loop je door de diverse onderwerpen heen en kom je te weten waar je over kan nadenken en wat je echt wil.

Wil je meer weten over “HalloLiefste” of het bestellen. Neem dan contact op via onderstaand formulier. Ook als je werkzaam bent binnen een vakgebied waar afscheid nemen aan de orde is, kun je een bericht sturen.

Contactformulier
Of bel meteen voor meer informatie of een afspraak:
M. +31 (0) 6 5757 8037

Pieter Bedijnstraat 1

2202 VJ  Noordwijk

M. +31 (0) 6 575 78037

E.  info@dagliefste.nl

© 2020  Dagliefste...

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • YouTube