top of page

Acerca de

verzameling beelden tussen helmgras.jpg

Creatieve Workshop

Waardevolle herinneringen maken...

Samen werken aan een mooi kunstwerk, die de liefde voor elkaar weerspiegelt. En een blijvende herinnering vormt voor als je er straks niet meer bent

Een waardevolle gelegenheid om te creeren, te delen en te herinneren..

in de zon licht.jpg
close up vrijheid.jpg

Bij afscheid horen herinneringen en die wil je het liefst voor altijd koesteren. Monique van Reisen van Dagliefste en Séline Schaft van Afrit24 hebben een unieke gelegenheid ontwikkeld om voorafgaand aan een afscheid of erna, samen met familie of vrienden of met dierbare nabestaanden een bijzondere en blijvende herinnering te maken in de vorm van een kunstwerk. Op beide momenten is het waardevol om te werken aan een kunststuk wat jullie liefde voor elkaar en alle herinneringen die jullie delen, weerspiegelt.

Het met elkaar werken aan iets tastbaars en het samen vormgeven en creëren ervan, een hele waardevolle gelegenheid biedt om op een ontspannen wijze mooie herinneringen op te halen, te delen en ook onderwerpen aan te snijden die doorgaans thuis aan tafel soms lastig te bespreken zijn. Er kan gelachen en gehuild worden. En het uiteindelijke resultaat is een mooi samenzijn met een prachtig beeld of schilderij als betekenisvol aandenken.

In het sfeervolle atelier van Afrit24 zijn er heel veel mogelijkheden om een creatieve dag of dagdeel te beleven met eventueel ook een heerlijke lunch, High Tea, borrelplank en/of diner. Met elkaar in een ontspannen en persoonlijke sfeer een mooie herinnering maken. Je hoeft echt geen kunstenaar in de dop te zijn om met elkaar wat moois te kunnen maken, Séline van Afrit24 geeft advies en begeleid jullie tijdens de workshop. Zij heeft veel ervaring om met een familie en/of vriendengroep een speciale dag te maken.

bottom of page