top of page

BEERENBERG KISTEN

 

Alles is mogelijk bij Beerenberg

Beerens en Jagtenberg ontwerpen en maken kisten. Een kist? Nee, een Beerenberg. Het idee is geboren toen de moeder van Dimitri Jagtenberg stierf. Ze had een laatste wens: haar zoon moest de kist maken. Zodat ze afscheid kon nemen in stijl.

Beerenberg is een jong dynamisch bedrijf, opgericht door de ontwerpers Mark Beerens en Dimitri Jagtenberg. Zij gebruiken hun creatieve talenten voor kwalitatieve en unieke uitvaartproducten.

Kwalitatieve vernieuwing

Vanuit een klassiek esthetisch gevoel voor schoonheid ontwerpt Beerenberg hedendaagse producten die aansluiten bij een 21ste -eeuwse behoefte aan personificatie. Door het constant ontwikkelen van vernieuwende ideeën en het verbeteren van bestaande producten willen zij een "stijlvol" steentje bijdragen binnen de huidige veranderingen in de uitvaart branche.

In de 21ste eeuw kan een uitvaart werkelijk visueel persoonlijk zijn. Door gebruik van full colour printen direct op het hout. Door deze techniek is Beerenberg in staat om kwalitatieve unieke ontwerpen te maken, en kan de gehele uitvaart, "van rouwbrief tot grafmonument", in dezelfde full colour vormgeving.

Beerenberg bekijkt de uitvaart branche niet vanuit een conservatief gedachtegoed maar vanuit de mogelijkheden die bedacht kunnen worden.

kijk voor meer info op de site van Beerneberg: www.beerneberg.nl

bottom of page