top of page
Chocolate Ijslollys

Meedenken...

Samen werken aan vernieuwing binnen de uitvaartbranche

Er valt nog zoveel te doen in de wereld van omgaan met rouw en afscheid nemen ervaar ik zelf en hoor ik ook steeds om me heen. En dat wil niet zeggen dat hoe we altijd afscheid hebben genomen niet goed is. Voor heel veel mensen werkt de wijze waarop het al die jaren is gegaan. Maar de wereld verandert, en wij veranderen mee. En daarom is het een gezonde ontwikkeling dat er binnen de  uitvaartbranche ook verandering plaatsvindt. Aaanpassing en vernieuwing op basis van de huidige leefstijl en behoeften.

 

Want er is behoefte aan een eigentijdse manier van afscheid nemen ontstaan. Een wijze die past bij hoe iemand heeft geleefd. Maar ook naar andere plekken waar afscheid genomen kan worden en de mogelijkheden die deze locaties bieden. Naar een indeling van de dag die helemaal zelf bepaald kan worden. Dat wat we eten en drinken en hoe lang we dat doen. 

Met Dagliefste ben ik een grote voorstander van verandering en veel meer samenwerking om nieuwe of aangepaste diensten aan te bieden. Daarom organiseer ik informele brainstorms waarin we vrij kunnen denken en praten over verandering. Ook nodig ik gastsprekers uit die vanuit ervaring of een beroepsmatige expertise vertellen over hoe zij tegen afscheid nemen op eigen wijze aankijken. 

Graag nodig ik je uit om als geintereseerde, als leverancier of aanbieder van mooie producten, diensten of locaties mee te denken. Neem gerust contact op me mij om de eerst volgende datum en locatie door te krijgen.

Je bent van harte welkom!

bottom of page