Meedenken...

Samen werken aan vernieuwing binnen de uitvaartbranche

Er valt nog zoveel te doen ervaar ik zelf en hoor ik ook steeds meer om me heen. En dat wil niet zeggen dat hoe we altijd afscheid hebben genomen niet goed is. Voor heel veel mensen werkt de wijze waarop het al die jaren is gegaan. Maar de wereld verandert, en wij veranderen mee. En daarom mag er binnen de uitvaartbranche best nog heel wat veranderen.

 

Want er is nu eenmaal echt behoefte aan een eigentijdse manier van afscheid nemen ontstaan. Een wijze die past bij hoe iemand heeft geleefd. Maar ook de plek waar afscheid genomen wordt en de mogelijkheden die dat biedt. De indeling van de dag die helemaal zelf bepaald kan worden. Dat wat we eten en drinken en hoe lang we dat doen. 

Ik organiseer informele bijeenkomsten waarin we vrij kunnen denken en praten over verandering. Ik nodig gastsprekers uit die vertellen over hoe zij tegen afscheid nemen op eigen wijze aankijken. 

Graag nodig ik je uit om als geintereseerde, als leverancier of aanbieder van mooie producten en diensten mee te denken. Neem gerust contact op me mij om de eerst volgende datum en locatie door te krijgen.

Je bent van harte welkom!

Pieter Bedijnstraat 1

2202 VJ  Noordwijk

M. +31 (0) 6 575 78037

E.  info@dagliefste.nl

© 2020  Dagliefste...

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • YouTube