top of page

EEN LAATSTE REIS DOOR DE VRIJE NATUUR

Afscheid in de duinen
Le Cube ism Dagliefste
Ibiza Flags ism Dagliefste
Afscheid in de duinen
Afscheid in de duinen
Afscheid in de duinen
Afscheid in de duinen
Afscheid in de duinen
Afscheid in de duinen
Afscheid in de duinen
Wandeling_03

Dagliefste maakt samen met de Gemeente Noordwijk en Staatsbosbeheer een prachtige plek in de duinen van Noordwijk beschikbaar voor een buitenuitvaart  Om te locatie en de mogelijkheden te laten zien, is er door Dagliefste een uitvaart een scene gezet.

 

Er werd afscheid genomen van Antoinette de Witt. Zodra Antoinette wist dat haar leven niet lang meer zou duren, nam zij de regie in handen en gaf zij samen met Dagliefste haar uitvaart vorm. We maakten een persoonlijk draaiboek, waarbij de locatie een hoofdrol speelde. Daarnaast werden kleuren, haar hond en favoriete muziek, verhalen en een wandeling vol herinneringen meegenomen in de uitvoering. Er kon nu afscheid genomen worden op een manier en op een plek die haar leven en persoonlijkheid weerspiegelde.

 

Diverse partijen uit het vak, mensen van de pers, uitvaartleiders en andere genodigden waren aanwezig en hebben ervaren dat afscheid nemen van een geliefd persoon midden in de natuur een hele speciale belevenis is, welke bijdraagt aan dierbare herinneringen voor de nabestaanden. Precies waar mensen nu naar op zoek zijn. Een andere manier van afscheid op een locatie die past bij hoe een leven is geleefd. Fotografie: Thomas Steenvoorden

Deze herinneringsbijeenkomst werd mogelijk gemaakt door: Dagliefste, Jan Vink Afscheid en Uitvaart, Moment van Betekenis, Staatsbosbeheer, Maessen Tenten, Le Cube, Delano Video Producties, Thomas Steenvoorden, Beerenberg, Afscheid met bloemen, Pascalle van den Hoonaard, Minirouwauto, NatureXP, Ibiza Flags, Tortadeliziosa., Gerard Alderliefste, Bart Landstra en Robert Fossen.

bottom of page