top of page
Tafeldecoratie
14920 DagLiefste logo zonder regel.png

Mijn Diensten

Hoofdfoto even voorstellen....jpg

BEGELEIDING

Begeleiding bij verlies en rouw om liefdevol los te kunnen laten 

Afscheid Angelique-20.jpg

VORMGEVING

Vormgeving en organisatie van een bijzonder afscheid

RMFairZeist009.jpg

ADEMTHERAPIE

Bijzondere binnen-, en buitenlocaties voor afscheidsbijeenkomsten

DSC_2572.jpg

GASTLESSEN

Waardevolle beelden die woorden geven in tijden van stilte

VORMGEVING

Monique.jpg

Over Dagliefste...

Intiatief & Vormgving door Monique van Reisen.

 

"Dagliefste is ontstaan vanuit mijn ervaringen als afscheidsfotograaf en de daaruit voortvloeiende wens om bijzondere buiten-locaties beschikbaar te maken waar, in alle rust en in een compleet eigen sfeer, afscheid genomen kan worden van een geliefde of dierbaar persoon. Door de ervaring die ik op doe tijdens het vormgeven van bijzondere afscheidsbijeenkomsten, ben ik mij nog meer gaan realiseren dat goed en open omgaan met verlies en loslaten, een afscheid niet minder verdrietig maakt maar wel waardevoller. Het is zo'n onderdeel van het leven, dus hoe meer je het eigen maakt, hoe meer het je geeft in plaats van neemt...

Hoe ik werk...

Dagliefste is niet commercieel gedreven. Mijn streven om een periode van rouw en een afscheid persoonlijk en op eigen wijze inkleuren is oprecht. Dat lukt als je vrij met elkaar kan praten, je veilig en gehoord voelt, open staat voor elkaar en verbinding maakt. 

 

Dit geldt voor zowel de coaching die ik aanbied bij het omgaan met verlies op verschillende momenten in een leven, alswel de vormgeving van een uniek afscheid of een uitvaart.

Daarom spreek ik graag eerst af om kennis te maken. En als het klikt gaan we verder. Een kennismakingsgesprek wordt niet berekend.

Hoofdfoto even voorstellen....jpg
Het afscheid van Rene
Het afscheid van Sabine
Willem-1656.jpg

REVIEWS

"Monique heeft ons laten zien dat er bij het organiseren van een uitvaart zo veel meer en anders kan dan je in eerste instantie denkt. Eigenlijk kan alles. De standaard bijeenkomsten, tenzij je je daar prettig bij voelt, zijn op zoveel manier aan te passen en te vormen naar jouw wensen. (verder lezen...) 

 

Afscheid van Rene van Sas, geschreven door zijn vrouw Marijke, Noordwijk 2020

Denk mee !

Wat kan er anders? 

Regelmatig organiseer ik met Dagliefste brainstorms met uiteenlopende partners en geïnteresseerden.
 

Samen zien we meer. Heb jij een verfrissende kijk op afscheid nemen en in het bijzonder uitvaarten? Laat van je horen, ik ben benieuwd naar jouw ideeën.

image00010.jpeg
bottom of page