top of page
RobertHofstra20210610_0179.jpg

Uitvaart in de duinen

Afscheid nemen op bijzondere locaties

Dagliefste maakt het mogelijk om een uitvaart in de duinen van Noordwijk te organiseren. Op de stilste plek, met alleen het geruis van de bomen en het gezang van de vogels, omringen wij jou of jouw geliefde en delen we herinneringen. Een afscheidsbijeenkomst op een plek die volledig past bij het leven wat door jou is geleefd. 

RobertHofstra20210610_0302.jpg

Wanneer je graag buiten bent en lange wandelingen maakt in de bossen of in de duinen met je kinderen, partner of je hond, dan kun je je volledig verbonden voelen met alle wat leeft, en wat je ziet en hoort op die mooie plekken. Een plek waar je kunt genieten, mijmeren, sporten, praten en huilen. Wat leek het mij mooi als juist daar in de natuur afscheid genomen zou kunnen worden van hen die daar tijdens hun leven zo graag waren. 

UItvaart in de duinen 
En zo heeft Dagliefste de juiste vergunningen voor een hele bijzondere locatie midden in de duinen van Noordwijk. Hier kunnen we met en tent of tarp een prachtige intieme plek kunnen creëren om een uitvaart in de duinen vorm te geven. Een mooiere plek is bijna niet te bedenken. Zo midden in de natuur. Zo verbonden op een plek waar jij je mooiste momenten hebt gekend. De dynamiek die dat geeft onder de gasten die aanwezig zijn is gigantisch. De stilte van de duinen, samen met de verhalen over jou, maken het afscheid in de natuur heel bijzonder.

Uitvaart in Noordwijk | andere mooie plekken

Naast de mogelijkheid die Dagliefste biedt om een uitvaart in de duinen te organiseren, biedt Noordwijk nog  zoveel mooie plekken om een afscheid vorm te geven. Uitgangspunt bij Dagliefste is altijd de band die je hebt met de plek. Voel je je daar thuis? Want juist op zo'n plek herkennen jouw dierbaren je volledig. En ben je in alles aanwezig op de dag dat zij afscheid gaan nemen van je.

Voor Dagliefste is niets te gek en we zullen er alles aan doen om die bijzondere plek voor een uitvaart in de duinen of op andere mooie plekken in de natuur mogelijk te maken. Wij zorgen voor de vormgeving en organisatie van een uniek afscheid, op een bijzondere locatie die helemaal bij jou past. 

Dagliefste heeft mede door een unieke samenwerking en exclusieve samenwerking met Staatsbosbeheer en de Gemeente Noordwijk, de juiste jaar-rond vergunningen om op bijzondere locaties een uitvaart in Noordwijk mogelijk te maken.

bottom of page