top of page
RobertHofstra20210610_0179.jpg

Wandelen naar het licht

Samen herinneren en verrast worden

Op 27 maart 2022 organiseert Dagliefste een inspirerende wandeling voor iedereen die op dit moment rouw en verlies ervaart. Er kan in stilte gewandeld worden en ook onder begeleiding van een boswachter. Onderweg zullen sprekers en muzikanten de schoonheid en kracht van de natuur laten horen....

Er is alle tijd en ruimte om te herinneren, te rouwen, te genieten, te huilen, te praten en om stil te zijn

Wandeling_03.jpg

​Vanaf 27 maart begint de zomertijd en worden de dagen weer langer. Daarom heeft Dagliefste juist deze dag uitgekozen om een wandeling te organiseren voor mensen die op welke wijze dan ook een verlies hebben meegemaakt. Die het afgelopen jaar, of misschien al langer veel donkere perioden hebben gekend. Juist deze mensen willen we verbinden. Om in de schoonheid van de natuur, in stilte, of onder begeleiding, langs mooie inspirerende sprekers en muzikanten samen naar het licht te lopen.

Dagliefste begeleidt mensen die te maken krijgen met verlies en afscheid. We werken heel veel buiten, in en met de natuur, omdat er zo'n natuurlijke kracht vanuit gaat en het altijd voor verbinding zorgt. Ook een uitvaart kunnen wij midden in de natuur vormgeven en organiseren. En een van de unieke locaties van Dagliefste zijn de duinen van Noordwijk.

In samenwerking met Staatsbosbeheer en de Gemeente Noordwijk, die dit voor Daglliefste mogelijk maken, organiseren wij "de wandeling naar het licht".

De wandeling start vanaf het Peiter FlorisDal aan de Duindamse slag. Hier worden jullie ontvangen door het team van Dagliefste. Een boswachter neemt jullie mee voor de wandeling en zal onderweg tal van mooie weetjes vertellen over de duinen van Noordwijk. Op een aantal plekken komen we een muzikant of een spreker of dichter tegen Zij zullen inspirerende en passende teksten ten gehore brengen en ons zo vervullen van inspiratie, liefde en kracht. Aan het einde van de wandeling komen we weer samen in het Pieter Florisdal waar jullie opgewacht worden door warme soep of een lekker drankje. 

Dagliefste biedt met haar team professionele ondersteuning, mocht er tijdens de wandeling of na afloop behoefte zijn aan een gesprek. De wandeling kan ook in stilte gelopen worden en de muzikanten en sprekers zijn dan op eigen initiatief te bezoeken op de aangegeven tijdstippen. 

Wij hopen dat we hiermee een mooie gelegenhed bieden om in rouw te ontmoeten en te verbinden en met elkaar de kracht te ervaren van de natuur en kunst. En zo samen naar het licht te wandelen...

De wandeling vindt plaats op 27 maart a.s. en start om 14.00 uur

in het Pieter Florisdal, Duindamse Slag te Noordwijk

bottom of page