top of page

Inspirerende ontmoetingen


Wat is het een feest om iemand aan de telefoon te krijgen die een tip van een hele fijne collega heeft gekregen om mij te bellen. Ze is fotograaf, al jaren professioneel actief voor tijdschriften en overheidsinstellingen en op een prachtige wijze met afscheidsfotografie in aanraking gekomen. Nu zoekt ze ondernemers die passen bij haar kijk op afscheid nemen. En fotografie tijdens een periode van afscheid en de uitvaart toejuichen. En dan is ze bij Dagliefste aan het juiste adres...


Zo ontmoette ik gisteren Arenda van #fotografierondomafscheid. En we vonden elkaar direct in de gedachten over waardevol en op eigen wijze afscheid nemen en foto's die troost brengen en dierbare herinneringen levend houden.


Want fotografie is niet alleen de basis van het onstaan van Dagliefste. Het is voor mij ondenkbaar om dit niet aan te bieden tijdens een uitvaart. Beelden zeggen werkelijk waar meer dan duizenden woorden. En in de periode die volgt, waarin het praten niet altijd even makkelijk is, zorgen beelden altijd voor een gesprek.


Een professionele fotograaf die zich goed inleeft in de sfeer van het afscheid, weet op de mooiste plekken, en bijna altijd ongezien, de meest waadevolle beelden te schieten. Momenten die door de roes van het verdriet niet altijd worden opgemerkt, maar na afloop zo veel warmte geven.


Fotografie is bij Dagliefste een heel belangrijk onderdeel bij de begeleiding en de vormgeving van een mooi en persosnlijk afscheid. Discreet, professioneel, altijd op gepaste afstand maar ook heel toegankelijk en met veel inlevingsvermogen naar de familie en aanwezigen toe. Zo omschrijf ik de fijne mensen met wie ik graag samenwerk en daarom ook van harte aanbeveel.


57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

"LEEF"

Comments


bottom of page