_DSC0053_edited.jpg
bijzonder vervoer.JPG

Begeleiding bij afscheid en uitvaart

"Het samen vormgeven van een bijzonder afscheid, op een locatie die bij je past, helpt bij het loslaten, en het verwerken van verdriet.

Als je kan laten zien en ervaren hoe een dierbare in het leven stond, markeert het afscheid het begin van een waardevolle herinnering die voortleeft"

DL uitvaart Scheveningen
_DSC0583.jpg

Hoe ik werk

Een andere uitvaart vraagt om het doorbereken van bestaande patronen. Dat vraagt om inspiratie en creativiteit.

 

Met Dagliefste kijk ik vooruit, werk open en transparant en help je op een persoonlijke en eerlijke wijze tijdens het proces van loslaten, en ook bij het vormgeven van de ideeën en het realiseren van wensen.

 

Een bijzonder afscheid is een optelsom van veel elementen. Door betrokken partners regelmatig bij elkaar te brengen en samen nieuwe mogelijkheden te verkennen, vind ik altijd weer ruimte om een afscheid echt bijzonder te maken.

"Het was of mama er zelf nog was en alles regiseerde... zo mooi. had nog best veel langer mogen duren"  (R Hutter)

Dagliefste regelt alles

Wanneer je weet dat je komt te overlijden, of je geliefde is plotseling overleden regelt Daglieste alles.

Voor een vast tarief van Euro 2250,00 zorg ik voor de volledige begeleiding voorafgaand aan, of direct na een overlijden. En regel ik de vormgeving en volledige organisatie van de afscheidsbijeenkomst of uitvaart 

 

Daarbij werk ik heel transparant. En maak ik op basis van de wensen en ideeen zo snel mogelijk een heldere begroting met mijn tarief en de kosten van de benodgde diensten, de huur van locaties en in te kopen producten.

 

 

 

 

 

 

Het op tijd vastleggen van wensen met Dagliefste

Zou je eens rustig willen praten over wat er komt kijken bij een goed afscheid en het vormgeven van een uitvaart? Dan nodig ik je graag uit voor een kop koffie, of kom ik bij je langs. Zo kom je op tijd te weten wat je nu al zelf kan vastleggen en regelen. Ook bespreken we dan de talloze mogelijkheden die er zijn ten aan zien van het vormgeven van je uitvaart en maak ik samen met jou een plan. Zo kun je later je afscheid volledig naar jouw wensen laten uitvoeren en zijn er geen vragen of onduidelijkheden meer voor jouw nabestaanden.

Voor dit gesprek en het opstellen van het Dagliefsteplan bereken ik Euro 175,00

Het Dagliefsteplan ontvang je van mij als geprint en digitaal document en kun je bewaren bij al je belangrijke papieren.

 

Dagliefste FF 1.003.jpg

" Papa wilde dat we buiten aan lange tafels zouden genieten van goede wijn en lekker eten". (Simon)                                  

                                                               

Tarieven op een rijtje

Voorbereiden en vastleggen van wensen: Euro 175,00

 

Vormgeven en organisatie van een uitvaart: Euro 2250,00

 

RouwCoaching: Euro 85,00 per/uur
 

* Bovenstaande tarieven zijn inclusief btw of btw vrijgesteld